Wie zijn wij?

iBSC heeft in meer dan 25 jaar een diepgaande ervaring opgebouwd in een grote verscheidenheid van disciplines en bedrijfssectoren. We waren onder meer betrokken bij grote internationale projecten op het gebied van IT-outsourcing, business process outsourcing en shared services diensten. Vertrouwen speelt daarin een cruciale rol. Dat vertrouwen ontstaat als er geleverd wordt wat er beloofd is.

Onze benadering

Houdt de regie in handen bij outsourcing

Schakelt u een externe partij in voor het opzetten van een outsourcingsproces, maar houdt u graag zelf de regie, maar u heeft behoeft aan een sparring partner gedurende dit proces?

iBSC is een exclusieve en onafhankelijke partner van de executive die eindverantwoordelijk is. Op basis van 25 jaar ervaring met outsourcingstrajecten ondersteunen we beslissers bij het behalen van de beoogde resultaten.

Met iBSC heeft u een ervaren en objectieve specialist aan uw zijde, zodat ook de meest complexe outsourcingsprocessen met optimaal resultaat verlopen. We ondersteunen u bij de selectie van leveranciers, vendor management, sourcing, onderhandelingen en uitvoering tot de doeltreffende governance.

Uw doelstellingen zijn onze doelstellingen. Wij helpen u om die beter, sneller en effectiever te bereiken.

Meer weten? Neem contact met ons op.