Commercial Management

Contracten onder controle

Elke organisatie is in meer of mindere mate afhankelijk van afspraken met externe partijen. Maar wie heeft het overzicht over alle overeenkomsten die uw organisatie sluit? Wie controleert of ze ook naar behoren worden uitgevoerd? En wie zorgt voor de informatie om in- en externe stakeholders op de juiste manier te informeren?


Integrale Benadering

Commercieel management zorgt op zowel beleids- als op operationeel niveau dat de afspraken die u met externe partijen maakt, bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen. Bovendien is een structureel commercieel management noodzakelijk om de financiлle gevolgen en andere risico's te kunnen beheersen. Omdat contracten slechts ййn middel zijn om uw doelen te bereiken, moet commercieel management een integraal onderdeel vormen met andere onderdelen van de organisatie (Legal, Finance, Delivery etc). Men noemt dat ook wel een holistische visie.


Communicatie

Een hoofdoorzaak van zaken die mis gaan in organisaties, is communicatie. Alhoewel we vandaag de dag beschikken over vele soorten middelen om met elkaar te communiceren, gaat het toch vaak mis. Unified Communications is de sleutel tot een succesvolle organisatie.

Meer weten? Neem contact met ons op.