Sales Productiviteit & Performance

Gestructureerd naar een optimaal resultaat

Bent u niet tevreden over uw verkoopresultaten? Stelt u zich dan in de eerste plaats de vraag of u de juiste mensen aan boord heeft om de klus te klaren. En vervolgens: zijn ze voldoende getraind? Hebben ze de juiste middelen? Zijn ze gemotiveerd? Werken ze gestructureerd of op goed geluk?


Het sales-proces onder controle

iBSC helpt u deze en andere vragen te beantwoorden in een workshop. Aan de hand van een ‘real life’ situatie introduceren we een structuur waarmee u en uw verkoopafdeling stap voor stap kunnen komen tot de grootst mogelijke kans op succes. U krijgt inzicht in alle onderdelen van het gestructureerde sales-proces zoals strategie, middelen, mogelijkheden, oplossingen, risicoafwegingen en het afsluiten. Bij elk van die onderdelen krijgt u de juiste instrumenten in handen om optimaal resultaat te behalen.

Met een gestructureerde werkwijze vergroot u uw kansen op succes en vermindert u de kosten van verkoop bij bestaande klanten. Sales management werkt efficiлnter door bij elke klant hetzelfde proces te doorlopen. Een gedegen account- of prospectplan is bovendien noodzakelijk om ook bij kritische klanten beslagen ten ijs te komen.


Meer weten over hoe u uw verkoopresultaten kunt verbeteren? Neem contact met ons op.